A korábbi rebarbarás-epres pitém receptjét újra gondoltam és magliszt mentesen elkészítettem. Kipróbáltam, hogy milyen lesz édes gyümölcs kísérete nélkül.
Jelentem, mennyei, natúr, letisztult, krémes pitét alkottam.
Hozzávalók:
- 2 tojás
- 30 g por eritrit
- 30 g bambusz rost liszt
- 20 g kókusz liszt
- 70 g kókusz tejszín
- 10 g konjac liszt
- csipet só és vanília
Ez idő alatt összekeverem a következőket:
- 250 g feldarabolt rebarbarát
- 120 g kókusz tejszínt
- 50 g mézet (2 ek.)
- 4 g konjac lisztet ( 2 kk.)
Szia Timi!
VálaszTörlésA konjak liszt és a bambusz rost liszt helyett ha másokat használok is jó lesz a pite?
Köszönöm szépen válaszod!
Anita (vadnaianita@gmail.com)