Úgy gondoltam stílusosan egy szezonális finomsággal kezdem blogger tevékenységem. Aki szereti a rebarbara savanykás ízét, szerintem imádni fogja.Végtelenül egyszerű, remélem sokan kipróbáljátok.:)
Hozzávalók:
- 2 tojás
- 60 g eritrit
- 150 g kókusztejszín (én házi készítésűt használtam)
- csipet vanília
- 1 k.k szódabikarbóna+ 1 tk. citromlé
- 20 g kókusz liszt (nem házi)
- 20 g nyílgyökér liszt
- 20 g zsírtalanított mandula liszt
- 1 tk. konjac liszt
Minden hozzávalót összeturmixoltam, kókuszzsírral kikent pite tálba öntöttem és
180 fokon 5 percig elősütöttem.
150-150 g darabolt rebarbarát és epret összeforgattam 2 ek. eritrittel és 1tk. őrölt fahéjjal. 5 perc után kivettem a tésztát, rászórtam a gyümölcsöt és 180 fokon 30 perc alatt készre sütöttem. A végeredmény egy lágy, krémes és savanykásan édes finomság lett.
Diétázók is bátran ehetik,akár még uzsonnára is.
Kellemes hümmögést minden falathoz! :)
150-150 g darabolt rebarbarát és epret összeforgattam 2 ek. eritrittel és 1tk. őrölt fahéjjal. 5 perc után kivettem a tésztát, rászórtam a gyümölcsöt és 180 fokon 30 perc alatt készre sütöttem. A végeredmény egy lágy, krémes és savanykásan édes finomság lett.
Diétázók is bátran ehetik,akár még uzsonnára is.
Kellemes hümmögést minden falathoz! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése