2016. február 17., szerda

1 perc csend...

Az Új év Új energiákat hozott magával. 
Érdekes tény, hogy egymástól függetlenül jó néhány paleolit blogot szerkesztő "életmód társam" ad hangot nem tetszésének, az egyre inkább terjedő, FELHÍGULT PALEOLIT SZEMLÉLETRŐL.
Ők azok, akik évek óta képviselik a VALÓDI PALEOLIT ÉLETMÓDOT!
Ma is szomorúan olvastam , hogy ismét egy kedves páros szállt ki a jó és hasznos információk áramoltatásából. :(( Tisztelet és hála az eddigi munkásságukért!

Hosszasan taglalhatnám az okokat, ebből egy szelet a lisztkeverékekről közölt rövidke írásom is. Hasonlóan vélekedem az összes olyan kész termékről, ami az elkényelmesedett emberekre alapozva csinál óriás üzletet mindenből. 
A paleolit életmód köztudottan a nyugati táplálkozással áll szemben, míg a "nagy üzlet csinálók" megpróbálják nyugatiassá tenni. MIÉRT?????
Ahol csak tehetem, hangsúlyozom és kiemelem, hogy ez egy ÉLETMÓD! Nem divat, nem fogyókúra és nem pótolható vagy cserélhető minden 100%-ban.

Aki fotelban ülve, a rendelhető paleo ételekkel (bizonytalan forrásból készült ételek) és előre elkészített  nasikkal óhajtja elérni a tökéletes egészséget, azt ki kell ábrándítanom. 
Az életben mindenért dolgoznunk kell, a saját egészségünkért is! Főzzünk!!

Sokan naívnak tartanak emiatt de én őszintén hiszem, hamarosan hiteltelenné válnak a fent említett csatornák és újra teret kaphat a tiszta paleolit életmód. 
Én maradok a harcos vonalban, mert tudom, hogy sok ember gondolkodik hasonlóan, és sokan számítanak ránk.

Maradjunk tiszták és egészségesek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése