Az epreskedés után jöhet a szedreskedés.:) Csodálatos szerkezete és lenyűgöző színe minden desszertet feldob. Az én kis kosárkáimat nem csak díszítették hanem ízesítették is. Szerintem friss áfonyával és málnával is ugyan olyan finom lehet.
Hozzávalók: 10 db
Tészta:
- 1 tojás
- 100 g darált kesudió/mandula
- 50 g lenmag liszt
- 40 g eririt porrá őrölve
- 50 g lekvár (szilva, barack, szigorúan cukor mentes)
- csipet vanília
- 50 g zsírtalanított kókusz liszt
Krém:
- 100 g /1 dl kókusz tejszín
- 100 g totu
- 30 g eritrit porrá őrölve
- csipet vanília
- 2 kk. konjac liszt
Minden hozzávalót összeturmixolok és a formából kivett barna kosarakba elosztom a tölteléket. Kedvem szerint néha olvasztok a tetejére csokoládét és " lezárom "vele a süteményt, majd hűtőbe teszem legalább 2 órára, hogy lehűljön és a krém megdermedjen. Tálalás előtt feldíszítem gyümölccsel és jól felfalom.:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése