2016. szeptember 2., péntek

Áfonyás "sajt torta" kollagénnel

Tudom már csak kevés helyen kapható friss áfonya, és bevallom ezt a szépséget én sem most készítettem. A kutyázós időszak miatt sok receptet halmoztam fel és most igyekszem bepótolni a közlésüket.
Szerencsére az áfonya olyan jól bírja a fagyasztást, hogy nyugodtan készíthetitek mirelitből is.:)

A receptet már ismerhetitek, hiszen a citromos-kollagén torta alapját használtam. Annyi különbséggel, hogy turmixoltam hozzá 2 marék áfonyát. Ízlés szerint többet is adhattok hozzá de akkor érdemes 1-2 teáskanállal több zselatint adni hozzá.
Az eredeti receptet ITT olvashatjátok. A citromlevet hagyjátok ki és legyetek kreatívak, kísérletezzetek mindenféle gyümölccsel.:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése