2016. január 21., csütörtök

Sült lazac hagymás padlizsánnal


Egyszerű de nagyszerű ebéd vagy vacsora. Tényleg semmi extra csak egy ötlet. Én imádtam. A karácsonyi eszem-iszom után igazán felüdülés volt. :) nagyon ritkán eszem padlizsánt de néha nem bírom megállni.Most találtam meg a fotókat, gondoltam megosztom veletek.

A lazac szeleteket olíva olajon megpirítottam. Csak sóval és friss narancs levével ízesítettem még sütés közben. A narancsban található gyümölcs cukor így egy picit karamellizálódik.
A lazac zsírjában megsütöttem a karikákra vágott padlizsánt, és az aprított újhagymát. A padlizsán sok zsiradékot felvesz, ezért öntöttem még alá olívát.
Házi paleo majonézzel vagy avokádó krémmel meg lehet koronázni.:) Jó étvágyat hozzá!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése