Amikor csak mindenből kevés és maradék van a hűtőben, akkor születnek a legegyszerűbb, legszebb, legfinomabb ételek. Egyetlen kis méretű serpenyő elkoszolásával járt a finom ebéd gyors elkészítése.
Hozzávalók:
- 1 szelet csirke mell
- fél padlizsán
- 2 db paradicsom
- 1 szál újhagyma
- curry fűszer (én az indiait szeretem)
- só ízlés szerint
- 5-6 ek. olíva olaj a sütéshez (a padlizsán miatt ennyi, mert rengeteget felszív)
Előbb a húst teszem a tányéromra a zöldségek mellé, majd ráhalmozom a hagymát és a serpenyőben maradt fűszeres olajat félreteszem.
A zöld saláta most 3 saláta levélből, fél marék friss bazsalikomból, fodros petrezselyemből és egy pici uborkából készült. A félretett olajba kevertem 1 tk. balzsam ecetet és meglocsoltam vele a zöldeket.
15 perc alatt mennyei ebédem volt!:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése