Még rebarbara lázban égek és olyan szépek voltak együtt a konyhapulton, hogy kénytelen voltam áldásomat adni a frigyre.:)
Hozzávalók:
- 200 g rebarbara
- 200 g banán (2 kisebb)
- 2 tojás
- 1.5 dl víz
- 150 g eritrit
- csipet vanília
- 1 kk. szódabikarbóna
- 1 tk. citromlé
- csipet só
- 20 g puha kókusz zsír
- 130g zöldbanán liszt
- 20 g kókusz liszt (én házit használtam)
- 1 ek.fahéj + 1 ek. eritrit, hogy jól beleforgassam a darabolt rebarbarát és a felkarikázott banánt.
A fahéjas-eritrites-banános-rebarbarás keveréket rászórtam, villával egyenletesen elosztottam rajta és 30 perc alatt készre sütöttem. Érdemes tűpróbát csinálni, mert sok múlik a süti vastagságán. Volt 1 kósza tojásfehérjém a hűtőben így 1 kk.eritrittel kemény habot vertem belőle és picike sapkákat tettem a sütire, amit 5 perc alatt rápirítottam. Így viccesebb!:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése