Ezt az áfonyás szépséget sikerült lefotóznom mielőtt elfogyott.
Igazán különleges, ahogy az áfonya szemeket ketté vágtam. Ritkán csinálunk ilyet, ezért is olyan érdekes.
Az ízét már mondanom se kell, hogy hmmmm.:)
Hozzávalók:
- 4 dl meleg víz
- 5 ek. zselatin(50 g)
- 6 ek. zsírjára darált kókusz reszelék (60 g)
- 1/ kk vanília
- 2 ek. eritrit vagy 1 ek. méz
- 1 marék friss áfonya
Amikor már annyira szilárd, hogy nem tudom benyomni az ujjammal, akkor elterítem rajta a friss áfonyát és leöntöm az átlátszó folyadékommal. Hűtőbe teszem és hagyom megszilárdulni.
Én most türelmetlen voltam és a közepe még nem volt jó, amikor ráöntöttem a második réteget. Vicces lett, olyan mintha direkt márványosra terveztem volna. A képeken látszik, hogy néhol helyet cserélt a két réteg, de így is szép. Egyszóval ne ijedjetek meg ha ilyesmi történik. Az ízén és a kollagén hatásán nem változtat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése