2016. június 13., hétfő

Kokhurtos reggeli

Legutóbb, amikor rebarbarás-epres pitét készítettem, maradt egy kis rebarbarám, amit nem akartam hagyni megfonnyadni, ezért reggelit készítettem belőle. 

Hozzávalók: 1 adag
  • 60 g kókuszreszelék zsírjára darálva
  • 60 g aprított rebarbara
  • 1 kk. fahéj (lehet egyéb fűszer is ízlés szerint)
  • 1 ek. goji bogyó
  • 2 dl házi Kokhurt
A kókuszreszeléket ledarálom, és összekeverem a fahéjjal, rebarbarával. Letakarom és másnap reggel már csak előkapom. Fogyasztás előtt megszórom a goji-val és rákanalazom a kokhurtot.
A gojit azért jó csak frissen rátenni, mert ilyenkor még ropogós.
Aki eszik magvakat, szórhat rá nyugodtan. Sőt, házi paleo lekvárral vagy plusz friss gyümölccsel is megbolondíthatja. Ha így tesztek, gondoljátok át a napi szénhidrát mennyiségét, különösen azoknak, akiknél ez egészségügyi prioritás.
Általában szalonnázom délelőtt de néha jól esik egy ilyen nem édes "édesség" is. :)
Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése