Drága nagyszüleim bio kertjéből rengeteg csodálatosan érett patiszont kaptunk, így természetes, hogy mindenféle finomságot készítek belőle.
Hozzávalók: 4 személyre
- 1 nagy patiszon
- 2 szelet hal (én most pangasiust használtam)
- 3 szál újhagyma
- 2 tk. capri bogyó
- 2 tojás
- rozmaring, bazsalikom, kakukkfű ízlés szerint
- só ízlés szerint
- 1 ek. reszelt parmezán
A tököt félbe vágom, kikaparom a magját és még a húsából is kivágok annyit, hogy elférjen benne a töltelék. A tök nyesedéket és a többi hozzávalók apró kockákra vágom, fűszerezem és hozzákeverem a felvert tojásokat. Beletöltöm a két félbe és sütőpapíros tepsibe ültetem. 220 fokon 40 perc alatt elkészül. Én szeretem a végén 5 percig grillezni, hogy picit megpiruljon. Mindkét felet félbe vágom és 4 felé tálalom ízlés szerinti friss salátával. :) Amilyen egyszerű, olyan finom és szénhidrát szegény mégis laktató! Jó étvágyat hozzá.:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése