A korábbi rebarbarás-epres pitém receptjét újra gondoltam és magliszt mentesen elkészítettem. Kipróbáltam, hogy milyen lesz édes gyümölcs kísérete nélkül.
Jelentem, mennyei, natúr, letisztult, krémes pitét alkottam.
Hozzávalók:
- 2 tojás
 - 30 g por eritrit
 - 30 g bambusz rost liszt
 - 20 g kókusz liszt
 - 70 g kókusz tejszín
 - 10 g konjac liszt
 - csipet só és vanília
 
Ez idő alatt összekeverem a következőket:
- 250 g feldarabolt rebarbarát
 - 120 g kókusz tejszínt
 - 50 g mézet (2 ek.)
 - 4 g konjac lisztet ( 2 kk.)
 



Szia Timi!
VálaszTörlésA konjak liszt és a bambusz rost liszt helyett ha másokat használok is jó lesz a pite?
Köszönöm szépen válaszod!
Anita (vadnaianita@gmail.com)