A csirke szárnyak valójában a Valentin naphoz illenének, mert olyan szépségesen szív alakúak, de nem akadhatunk el ilyen apróságnál. :)
Az elkészítése nagyon egyszerű, és bármelyik hétköznapon is megállja a helyét.
Saláta:
- reszelt nyers célka
- savanykás alma apró kockákra vágva
- olíva bogyó
- só, fehér bors, őrölt fűszer kömény ízlés szerint
- Egyszerűen összekeverek mindent és kész.
Bundázott csirke szárnyak:
- előfőzött csirke szárnyak
- tojás
- kókusz liszt
- bambuszrost liszt
- A mennyiség mindenből a csirke szárnyak mennyiségétől függ.
Az előfőzést nagyon egyszerűen szoktam megoldani. Minden héten főzök egy óriás adag húslevest és beleteszem a szárnyakat, majd amikor még nem szétesősen puha, kiveszem és hagyom kihűlni.
Próbáljátok ki, a szív alakú ebéddel mosolyt csalhatunk mindenki arcára.:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése