A csirke szárnyak valójában a Valentin naphoz illenének, mert olyan szépségesen szív alakúak, de nem akadhatunk el ilyen apróságnál. :)
Az elkészítése nagyon egyszerű, és bármelyik hétköznapon is megállja a helyét.
Saláta:
- reszelt nyers célka
 - savanykás alma apró kockákra vágva
 - olíva bogyó
 - só, fehér bors, őrölt fűszer kömény ízlés szerint
 - Egyszerűen összekeverek mindent és kész.
 
Bundázott csirke szárnyak:
- előfőzött csirke szárnyak
 - tojás
 - kókusz liszt
 - bambuszrost liszt
 - A mennyiség mindenből a csirke szárnyak mennyiségétől függ.
 
Az előfőzést nagyon egyszerűen szoktam megoldani. Minden héten főzök egy óriás adag húslevest és beleteszem a szárnyakat, majd amikor még nem szétesősen puha, kiveszem és hagyom kihűlni.
Próbáljátok ki, a szív alakú ebéddel mosolyt csalhatunk mindenki arcára.:)


Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése